Gyócsi László író, újságíró a vendég a Sylvester Könyvbarátok Klubjában

A klub vendége:

Gyócsi László
író, újságíró

A klubdélután helyszíne:
Sárvár, Nádasdy-vár, könyvtár

A klubdélután időpontja:
2011. október 12. (szerda), 17:00

gyocsi_300

„A történelmi múlt értékeinek kutatása (magyar őstörténet, az Árpád-ház, a Török hódoltság időszaka vagy a megjelenés előtt álló

az 1848/49-es forradalom és szabadságharc valamint az 1867-es Kiegyezés közötti időszakban játszódó új történelmi munkám, továbbá Erdélyről szóló útirajz sorozatom, amelyek a történelmi (helytörténeti) tények mellett irodalmi értékeket hordoznak, megjelenésüket követően egy nagyszerű olvasótáborral örvendeztettek meg. Író-olvasó találkozók, könyvbemutatók, előadások, iskolában rendhagyó történelem és irodalom órák, különböző rendezvényeken dedikálások, könyvtárakban, művelődési házakban, klubokban való fellépések, jelzik az érdeklődést munkásságom, írói-alkotói világom iránt.

gyocsi_610

Húsz évi aktív újságírói pályával a hátam mögött 1994-ben döntöttem úgy, hogy az évek, évtizedek során felhalmozott ismereteimet, a tornyosuló kutatási és élményanyagot könyvekbe írom és osztom meg gondolataimat olvasóimmal. 1995 és 2010 között harminchárom önálló kötetem jelent meg. Köztük a már említett történelmi regények, helytörténeti munkák, útirajzok, ifjúsági kötetek, válogatott prózai és lírai anyagok.”

– Gyócsi László –

Gyócsi László blogja »

Facebook-esemény itt »

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára