Fekete Bég Kupa negyedszer – a rejtvényfejtők megmérettetése

Sárváron negyedik alkalommal, április 12–13-án több kategóriában rendezik meg az országos keresztrejtvényfejtő-versenyt.

 rejt

Nevezni egyéni és csapatversenyre is lehetséges. A kétnapos megmérettetés első napja, április 12-én, szombaton 11:45 perckor regisztrációval kezdődik, a szervezők minden sárvárit nevezésre buzdítanak korosztálytól függetlenül, az iskolásoktól a nyugdíjasokig mindenkit, aki szeret keresztrejtvényt fejteni, és főként: szeret játszani. Egyéni nevezéseket és csapatok jelentkezését egyaránt szívesen fogadják.

Az egyéni kezdő kategóriában induló versenyzőknek idén is egyszerű, könnyen megfejthető rejtvényeket biztosít a Rejtvényfejtők Országos Egyesülete, de természetesen tapasztaltabb helyi versenyzőket is nagy örömmel várnak a „Haladó” és „Mesterjelölt” kategóriákba. A csapatverseny regisztrációja vasárnap 13-án fél 8:30-kor kezdődik, maga a verseny pedig 10 órakor.

Dr. Gerbert Ottóné szervező bízik benne, hogy idén ismét sokan kedvet kapnak és eljönnek versenyezni a keresztrejtvényfejtés sárvári kedvelői közül is, hiszen 2013-ban kezdő és haladó kategóriában is előkelő helyezéseket értek el a helyiek. Azok, akik tavaly, tavalyelőtt részt vettek – elmondásuk szerint – nagyon jól érezték magukat.

Az ország különböző pontjairól Sárvárra érkező versenyzők pedig szintén csakis jó hírünket viszik szerte az országban, a verseny után, nyáron például többen eljöttek családjukkal együtt is Sárvárra, hogy jobban körülnézzenek, megismerjék a várost, és nem utolsó sorban egy jót fürödjenek. Az önkormányzat hathatós támogatásával és a város összefogásával a húsvét előtti hétvégén a kétnapos versenyt – már negyedszerre – rendezik meg Fekete Bég kupa néven Sárváron.

rejt_2014

A rendezvény támogatói: Sárvár Város Önkormányzata (Kondora István polgármester, Máhr Tivadar alpolgármester), Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, Nádasdy étterem, Tinódi Fogadó és Hotel, Papirusz nyomtatványbolt, TriadTaxi 2000, Újsziget panzió, Popella Tiborné divatáru kereskedő.

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára