Éjszakai járat, A Hetedik koncertek az évnyitó AZK-n

Időpont: 2011. január 15. (szo) • Helyszín: Sárvár, Nádasdy-vár Pinceklub • belépő: 500,- Ft

ejszakai_band

2011. január 15-én (szombaton) nyitja meg 2011-et az Alternatív Zenei Klub. A klub vendége két nagyon figyelemre méltó zalai együttes lesz. Az Éjszakai járat erős underground befolyású alterock zenéjével Lentiből, A Hetedik zenekar igényesen játszott rock and roll és rock klasszikusok átiratával Zalaegerszegről érkezik. Az évnyitón csapunk egy vérbő AZK-kultsláger-szelekciót is, twickkk válogat. Klikk után mindkét zenekarba bele tudtok hallgatni, Hetedikékhez videó is van!

Éjszakai járat (Lenti)

ejszakai

2007 novemberében született az ötlet a Lenti fiúknál, mi lenne, ha a régi zenei barátságukat újra felmelegítenék. Így alakult a molekula, hogy Hácskó Norbert (szóló gitár) és Horváth Tamás (basszus, szövegíró és ének) megalapították a-Pech nevű formációt.
Egy nagyon jó kis dobossal (Rudas Krisztián) és egy billentyűssel (Kulcsár Ferenc), ami egy ideig működött is, ám 2008 novemberében ez a zenekar felbomlott, és egy új született, az ÉJSZAKAI JÁRAT. A billentyűsük helyébe Horváth Tamás (Atanáz) lépett, ám ő ezúttal nem billentyűvel, hanem ritmusgitárral színesíti a zenét. A dobosukat egy régi nagyon jó barátuk, Czigány Norbert váltotta fel. Ezzel a felállással új kihívás elé álltak, a zenekar kezdi megtalálni a maga stílusát, egyéniségét.
Zenéjüket az alternatív rock kategóriába sorolják, erősen rányomja bélyegét a mai underground zenei irányzat, amit nagyon szeretnek, és magunkénak érzik.

A teljes lemezük meghallgatható, letölthető itt »


A Hetedik (Zalaegerszeg)

A zalaegerszegi A Hetedik zenekar a rockzene örökzöldjeit játssza újragondolva, rendkívül igényes tálalással a hazai és a küldöldi szcénát is beleértve. A felállás: Nátrán István – szólógitár, Henics Attila – gitár, Mihálykó Béla – basszusgitár, Paksa Tamás – dob, Kovács Gábor – ének, csörgők

További felvételek itt a javasolt videók oszlopban »


Prae/after: twickkk music

A koncertek előtt és után válogatunk az AZK klasszikusaiból és új kedvenceiből. Hangulattól függően, akár hajnalig.


Időpont: 2011. január 15. (szombat) kapunyitás: 21.00
Helyszín: a Nádasdy-vár, Pinceklub
Belépődíj: 500,- Ft

Tudjunk egymásról! Jelölje vissza a részvételét a Facebookon itt

ejszakai_plak

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára