Ég a második gyertya – Bronzvasárnap a Posta téren (fotók + videó)

Bár az időjárás nem volt a legvidámabb december 7-én vasárnap, a Posta térre így is sokan kijöttek esernyőkkel, esőkabáttal, hogy megnézzék a második gyertya meggyújtását és a Kávészünet Kvartett műsorát.

A Nádasdy Történelmi Hagyományőrző Egyesület tagjai szép jelmezekben, fáklyákkal vonultak a színpadra, Kóta Pál énekmondó zenés blokkja után Németh Szabolcs osztotta meg gondolatait az adventi időszakkal kapcsolatban, majd Szabó Krisztián, az egyesület elnöke fellobbantotta a második lángot a város koszorúján. A Kávészünet az ünnephez illő verseket adott elő sajátos funky, R&B-ízű zenei feldolgozásában gitárral, dobbal, billentyűvel és dobbal kísérve a kellemes hangú énekest, Popovics Györgyöt. A Kávészünet megmutatta, hogy kitűnő ízléssel és hozzá profi előadással egy karácsonyi műsorba is lehet új színeket varázsolni úgy, hogy közben az irodalmi igényességből semmit sem engedtek.

Fogadják szeretettel kapcsolódó videóösszefoglalónkat és fotóinkat, a programsorozat részletes műsorrendje pedig erre a képre kattintva olvasható:

advent_8_oldal_2014_korrigalt.indd

tamogatok

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára