Csiszár József festőművész kiállítása a Folyosó Galérián

A Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtár tisztelettel meghívja Önt és barátait 2014. július 8-án (kedden) 17 órára, a sárvári Nádasdy-vár Folyosó Galériájába Csiszár József festőművész kiállításának megnyitójára.

Csiszar

„Csodálatosan szép magyar nyelvünkben igazán pontos, jó kifejezés nincs a munkám meghatározására: – vadászfestő, – állatfestő, – természetfestő. Talán az utóbbi kifejezés áll a legközelebb hozzá: – a kimeríthetetlen témavilág, az örökké megújuló és mindig más arcát mutató természet. A vadászat, mint szenvedély engem is hatalmába kerített. De én azt vértelenül művelem, ecsettel. Képeimen igyekszem a flóra és fauna tökéletes összhangját megjeleníteni.” – Csiszár József

Köszöntőt mond Kondora István Sárvár város polgármestere
A kiállítást megnyitja Dr. Szép Tibor EU erdészeti szakértő
A kiállítás megtekinthető 2014. július 26-ig, naponta 10–18 óráig

A kiállítás létrejöttét támogatták: KARYON Kft. 2040 Budaörs, Ébner György Köz 4. • Kőrismente Vadásztársaság 9661 Vasegerszeg, Vadászház, hrsz: 010/2. • Sárvári Mezőgazdasági Zrt. 9600 Sárvár, Várkerület 26.

Kapcsolódó megjelenések

Hozzászólások

 1. Megnéztem Csiszár József festőművész kiállítását , nagyon tetszett , meglepődtem a témák változatosságán .

  Gratulálok a Művész Úrnak , ha tehetem , igaz , én festészet helyett csak fotózom .

  Természetesen a kiállítás anyagáról készítettem panorámafotót , szívesen a szerkesztőség rendelkezésére bocsájtom és az oldalamra is felteszem későbbiek során .

  További sikereket kívánok .

  Lakat Imre

  Ajka

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára