Geometria – Tér – Struktúra – Serényi H. Zsigmond kiállítása

Geometria – Tér – Struktúra címmel nyílt meg Serényi H. Zsigmond festőművész, grafikus kiállítása a Nádasdy-vár Galeria Arcis kiállítótermében. A tárlatot Fábián László író ajánlotta a vernisszázs közönségének figyelmébe. Fábián László teljes megnyitóbeszéde: Serényi H. Zsigmond Mesterei: Luzsicza Lajos, Kling György Festészeti, grafikai tanulmányait 1965–75 között különböző stúdiókban folytatta, mesterei: Luzsicza Lajos, Kling György.

Fantáziadús grafikák a Nádasdy-vár Folyosó Galériájában

Hans-Jochaim Kersten grafikákból álló kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők a Nádasdy-várban december 12-ig. A megnyitón részt vett maga a művész is, akinek a neve ismerős lehet a fotózás szerelmeseinek is, hiszen – a kiállítást megnyitó Markó Péter szavaival élve – "végigfotózta majdnem az egész évszázadot". Markó Péter azt is elmondta, már

Hans-Joachim Kersten kiállítása a Nádasdy-vár Folyosó Galériájában

A sárvári Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtár tisztelettel meghívja Önt és barátait 2012. november 14-én (szerdán) 17 órára a sárvári Nádasdy-vár Folyosó Galéria kiállítótermébe Hans-Joachim Kersten fotóművész, grafikus kiállításának megnyitójára. A kiállítást Markó Péter szociológus nyitja meg – megtekinthető 2012. december 12-ig, naponta: 10–18 óráig.