Beettük magunkat a hatodik fesztiválba – Báthory-lakoma 2014

Indulása óta minden évben hagyományosan a Báthory-lakoma vezeti be a Nádasdy Történelmi Fesztivált – a nagysikerű gasztronómiai időutazásra idén július 15-én és 16-án került sor a Nádasdy-vár 1. számú bástyájában.

Az étkeket a Tinódi vendéglő, a programokat a Sitkei Citerazenekar, a Mira Orient hastáncosai és a Nádasdy Bandérium szállítotották. A lakomát kobzos históriásként Kóta Pál tudósította, akit a sárvári köznyelv gyakran már csak a helyi Tinódiként emleget.

Kapcsolódó megjelenések

 1. Kedves Láthatatlan Sárvár,

  Blogotok hiánypótló úgy gondolom, rendszeresen olvasom, de szerezzetek már egy olyan fotóst AKI TUD FÉNYKÉPEZNI!!!!

  ( nem trollkodás, hihetetlen gyenge képek vannak mindenféle szempontból )

  1. Kedves CS!

   Örülök, hogy hiánypótlónak találja weboldalunk.
   Probálunk a lehető legjobb minöségben hírt adni a sárvári programokról tudásunk, eszközeink és lehetőségeink maximális kihasználásával.
   Szívesen fogadunk segítséget, tanácsot, iránymutatást, példákat, hogy lehetne még jobb önkéntesen szerkesztett kulturális magazinunk.

   (Mindenféle szempontból várjuk a kritikát!)

 2. Kedves CS!
  Fotós kollégánk szíves örömest elfogadna Öntől egy mesterkurzust, amiben megmutatja, mik azok a dolgok amiben javítani kellene a fotókat illetően, hisz hozzászólásából leszűrve Ön egyértelműen szakértő a témát illetően.

 3. Tisztelt CS!
  A LS mindenféle szempontból valóban hiánypótló és ebből kifolyólag egy nagy látogatottságú oldal, köszönhetően azoknak, akik mindezt a szabadidejükből beáldozva, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül a közösség érdekében szívvel-lélekkel (de nem hivatásszerűen) végzik.
  Mindezt teszik a szerény lehetőségeik közt, a saját idejükön túl a saját technikai lehetőségeikkel és tudásukkal, amik ebből adódóan nem a csúcskategóriát képviselik, de az oldal informatív és nem feltétlen exkluzív jellegéhez igazodva próbál megfelelni az elvárásoknak, ill. azoknak a céloknak, amik ezt a kicsi, de aktív közösséget mozgatják.
  Természetesen fejlődni mindig lehet és kell is, de hasonló -hivatásos- oldalakat böngészve sem formai, tartalmi vagy épp fotós szempontból sincs szégyenkezni valója, sőt sok hírportál átveszi az írásait-fotóit.

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára