AZK – Ultras, The Spleen, B.A.D.

Szerző: Cooper
Dátum: 2006. november 17.

„Várnak rám lenn a haverok, füstös klubban dübörög a rock, péntek este nincsen gond, mert megölel a rock ’n’ roll!” Megint csak egy idézettel kezdem a koncertbeszámolóm, de most egy legendás bandától a Sing Sing-től merítettem gondolatot. Na „in medies res” módra vágjunk bele!

Péntek reggel felébredtem, aztán este hét óra magasságában elindultam itthonról. Célba vettem a várat, de útközben jött egy vendéglátói egység, azonban ott sokat nem időzve ismét a vár került célkeresztbe. Haladva az élőzene klubjába, belefutottam egy boltba. Itt magamhoz vettem a szokásos holmikat (na ki tudja miket?:). Ennyi kaland és gyötrelem után sikeresen elértem egész héten várt úti célomhoz, az AZK-hoz!

Az Ultras kezdett, kik ismét a RHCP-től, a Blink 182-től (meg még azoktól akik nem jutnak eszembe) játszottak számokat. Persze a pár saját nótájukat is előadták. Kedvencem a Pézsmatulok!:) Nem tudom miért, de ez a cím bennem mély nyomot hagyott!:) Kellő szűmú közönségük is megvolt a srácoknak, ahogy a következő két bandának is. A fiatalos lendületű Ultrast követte a The Spleen Ikervárról. Tankcsapdával kezdtek, amit én aktuálisnak éreztem a jövő pénteki (nov. 24.) szombathelyi OMK-beli Tankcsapda koncert miatt. Hallhattunk tőlük még Másnapos dalt, P.Mobilt és természetesen saját dalaikat is.

A koncertjüket egy vadonátúj nótával zárták. Õket követte a B.A.D., vagyis a „Béla A Disznó”. Elõször saját számaikból hallhattunk összeállítást melyek közt volt egy zsír új nóta, a Hátramenet. Egy röpke 10 perces szünetet követően pedig jött a Nirvana blokk, mely ízelítő volt a másnapi pécsi koncertből, (szombat este Nirvana estet játszottak Baranya megye fõvárosában). A közönség mindkét részt ugyanakkora lelkesedéssel fogadta.

Lassacskán végéhez ért ez a remek kis este. Jó volt látni a nyüzsgést a pincében, jó volt látni az embereken hogy élvezték az estét és jó visszahallani a pozitív véleményeket. Negatívum talán az hogy vége lett!

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára