AZK-Metal-kényeztetés – Animid Effect, Éjfény, Obszidián

Igazi fémzenés kényeztetés várja a keményebb műfajok híveit október 12-én az AZK-ban, a vár Pinceklubjában. Vendégünk lesz az Obszidián Nagysimonyiból, a veszprémi Éjfénnyel és az örvényesi Animid Effecttel zúznak majd, ismét várják Sárvár és környéke hűséges koncertarcait.

Dátum: 2012. október 12. (pé), 21:00
Helyszín: Sárvár, Nádasdy-vár, Pinceklub
Belépődíj: 800,- Ft 

Nézzük részletesen, kik fognak zúzni pénteken!

Obszidián

Dózsa Ákos (dob), Horváth Ákos (basszusgitár), Kutasi Ádám (gitár), Szakos Bence (gitár, ének)

Az Obszidián egy éve alakult Nagysimonyiban, a környéken volt már több fellépésük, leginkább feldolgozásokból álló repertoárjuk mellett van már több saját számuk is. Magyar rockzenét játszanak. Kiváló koncertet adtak a Láthatatlan Sárvár új arculatának premierjén, a Lehetőségek Napján.

A banda a Facebookon »


 

Éjfény

“…számtalanszor kérdezték már meg, miért is ez a nevünk. A válasz roppant egyszerű, ez tökéletesen kifejezi azt a kettősséget, amit mindannyian a sajátunknak érzünk. Olyan ösztönös, zsigeri zenét szerettünk volna mindig is csinálni, ami az “egyik pillanatban simogatja, kényezteti az embert, a következőben pedig letépi a fejét”! Ami lágy, finom és kedves, ugyanakkor dühös, elkeseredett és agresszív! Eleddig még senki nem tudott konkrét stílust ránk húzni, de nem ez a cél. Ezek vagyunk, ezt szeretjük. Leljétek benne örömötöket!”

Zsigeri, mélyre hangolt, tekerős de dallamos hömpölyködés, rossz arcok, gyermeki lelkek és sok wákákákáthing! A zenekar érdeklődési köre: Szélesterpesz, villanygitár, magascé, hosszú haj, csajok, light cola, rákenroll és Maylo a mötálbigli…


 

Animid Effect 

2009-ben rögzítik első, Ezen a földön, ebben az Életben című albumukat, miközben sokfelé koncerteznek, de még mindig nem annyit, amennyit szeretnének. Ugyenezévben megpróbálnak útjára indítani egy fesztivált az örvényesi strandon, Metálterror néven. 2010-ben hivatalosan is megjelenik a zenekar első lemezét, a hír a megyei sajtóban, a Naplóban is napvilágot lát.

A lemezbemutatón teltházas koncertet adnak. A lemez egyre több helyen, nagyrészt online felületeken kap kritikát, a szakma túlnyomórészt pozitívan bírálja a hanganyagot. Pécsett,a Periszkóp Rádióban rendszeresen játsszák a számokat. Nyáron új tag lép a színre: szinti- és samplertémáival Balogh Márton támasztja meg az AE könnyűnek nem mondható pilléreit. Nekiállnak az új lemez rögzítésének a pesti Zebulon stúdióban. Kapnak egy vendég-közreműködői felkérést a Moby Dickes Smicitől, másik projektje, a Bloody Roots turnéjának veszprémi állomására. Meghívást kaptak a Cadaveres lemezbemutatójára, Székesfehérvárra is. „Ez a mindenünk.Ezért élünk.Áldozatokat hoztunk, és valószínűleg hozunk is még azért, hogy ez a kis világ, amit itt magunknak megteremtettünk, továbbra is fennmaradjon, és eljusson másokhoz is.”

 Facebook-esemény »

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára