AZK – Hazai Pálya #2 – Rith, Stone Desert, B.A.D.

Időpont: 2012. április 14. (szo), 21h • Helyszín: Sárvár, Nádasdy-vár Pinceklub • Belépő: 500,- Ft

HP_2_header

A Hazai Pálya az Aternatív Zenei Klub új sorozata, a helyi és helykörnyéki zenészek, zenekarok „szakszervezeteként” terv szerint havonta jelentkezik majd a szokásos sor-AZK-k mellett, soronkívüli koncertekkel. A második mérkőzés fellépői a sárvári Rith, a szombathelyi Stone Desert és a sárvári B.A.D..

 


 

Rith (Sárvár) – Rith a Facebookon

Gőcze Zsolt – ének, Németh Tamás – dob, Horváth András – szintetizátor, Gőcze Gergő – basszusgitár, Takács Rolf – szólógitár, Pfeiffer Mián – ritmusgitár

lostazkl48

„A Rith legfrissebb nótáinak kialakulásában erősen közrejátszanak a friss metalcore vonal nagyobb nevei is, a közös „darálások”, valamint a rapszodikus váltakozás innen kapnak ihletet. Van három zenekar, akikre mind felnézünk: a Subscribe, – akikkel volt szerencsém személyesen is eszmecserét folytatni a szegedi turné során a Fenehaddal –, a Protest the Hero, valamint az Avenged Sevenfold. Szerintem valamennyien azon dolgozunk, hogy a zenénk hallatán inkább ezekre a friss nevekre asszociáljanak.” – Gergő (Rith)

A zenekarral nemrégiben interjút készítettünk, ami sokat elárul róluk »


 

B.A.D. (Sárvár) – B.A.D. a mymusic-on

A sárvári B.A.D. zenekar – amellett, hogy a környék egyik legtermékenyebb és legütősebb hangú repertoárját bírja és gyarapítja a saját dalok tekintetében –, mint Nirvana-tribute zenekar is működik. Kurt Cobain halálának évfordulója környékén rendszeresen szerepeltek az AZK Nirvana-estjein, de ugyanezt a koncepciót nagy sikerrel utaztatták meg az ország más tájain is. Az átdolgozásaik egyszerre törekednek a hitelességre, és egyszerre mutatják a zenekar erős saját értékeit.

nyarej2011_73

A felállás:

Fülöp Dániel – gitár, ének (ex-Stone Fire, ex-Smith and Wesson)
Bucsin Tamás – basszusgitár (Moldva Expressz, FM-Zer0, Spin Bacters, A Gátnál)
Nagy Gábor „Öcsike” – szólógitár (ex-Smith and Wesson, ex-Stone Fire, ex-Spark)
Pándics András „Punky” – dobok (ex-Smith and Wesson, ex-Stone Fire, BackLine, A Gátnál)

A B.A.D. a mymusic-on »


 

Stone Desert (Szombathely) – Stone Desert honlap

2006 szeptemberében alakultak, már 2009 nyaráig jópár fellépésük volt, játszottak együtt népszerű előadókkal is. A visszajelzések pozitívak voltak, ennek ellenére, 2009-től 2010-ig tetszhalott volt a Stone Desert köszönhetően némi belső problémáknak. 2010 októberétől újult erőkkel álltak neki a régebbi dalok újragondolásának, és új számok írásának. Mostanra érzik, hogy megtalálták saját hangjukat.

sd_615

Felállás:

Rácz Attila (Dudu) – ének, basszus
Sárközi Ádám (Miciry) – gitár
Hábetler Péter (Pöcök) – gitár
Ligetvári Ádám (Liget) – dob

A Stone Desert honlapja »


Tudjunk egymásról! Jelöld vissza a részvételed a Facebookon itt

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára