AZK – Fémmunkások éjszakája a Pinceklubban

Immár 22 éve bízhatunk meg maradéktalanul a sárvári Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtár Alternatív Zenei Klubjában tevékenykedők ítélőképességében, és bátran bevállalhatjuk a részvételt az általuk szervezett programok bármelyikén.

lostazkl24

Itt garantáltan megismerhetjük a környék fiatal, feltörekvő együtteseit, élő zenét hallhatunk, és garantáltan kiszakadhatunk a mindennapok mókuskerekéből.

Október 21-én a rockból kaphatunk szuper erős dózist: nem egy, nem is kettő, hanem négy zenekar gondoskodik a szórakoztatásunkról! Egyikük, a Rith 2007-ben alakult Bőben. A fiúk két évvel később különdíjat nyertek az Átjáró tehetségkutatón, ezzel megnyílt az út a fesztiválok felé. Már kétszer játszhattak a Lord előzenekaraként.

Három répcelaki metal-fanatikusnak köszönhetően jött létre 1990-ben a Betrayer. A banda kalandos utat járt be, 2004-ben újraélesztésre szorult, ami annyira jól sikerült, hogy azóta is fesztiválról fesztiválra járnak.

nyusziek

A Creeping Death-től – lévén Metallica tribute zenekar – pontosan tudjuk, mire számíthatunk: a fiúk a XX. századi könnyűzenei történelem egyik meghatározó bandáját idézik meg nem feltétlenül a legismertebb dalaikon keresztül.

A fellépők sorát a Lost Dreams teszi teljessé, amely az elveszett álmok kergetése helyett a bulihangulatot fokozza tovább.

– Est.hu –

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára