Áttetsző vakond – Miért ne építsünk bunkert?

Egy rettenetesen nagy titkot kell önökkel megosztanom mostani írásomban, ezért semmilyen előszót nem szeretnék írni, az ügy nagyléptékű fontossága végett. Kár lenne azzal húznom az időt, hogy hosszasan ecsetelek valamilyen csöppet sem fontos felvezető szöveget. Tudom, hogy az lenne a megszokott, mert mindenki ezt teszi, de most tényleg nincs erre időnk. Tehát minden előszó nélkül elkezdem, és reménykedem, hogy ezért megbocsátanak nekem.

Hatalmas tudás birtokában vagyok, olyan információm van, amely megváltoztatja a Földön élő emberek életét az egész további, hátralévő életükre. Erről a tényről nagyon kevesen tudnak, nem híresztelik, pedig már nagyon rég világossá vált egy bizonyos kör számára, hogy bekövetkezik egy bizonyos esemény. Nem hangoztatják, mert félnek a pánikhangulat kialakulásától. Elméletük szerint, ha az emberek megtudnák, jajveszékelve menekülnének, összemarva a saját és más emberek arcát.

Most elárulom önöknek a tényt: eljön a világvége! Na, jó, jó – mondaná a bölcs olvasó, egyszer bizonyosan így is lesz, viszont nekem, tudomásomra jutott a pontos dátum. Sőt, az órát is tudom, amikor ez a hatalmas változással járó esemény bekövetkezik. Sajnos a tudásom forrását nem leplezhetem le, de garantálhatom önöknek, hogy megbízható. 

Mint, ahogyan azt önök nem tudhatták eddig, a világvége 2012. 12. 21-én következik be, pontosan este 23 óra 08 perckor. Arra kérem önöket, ne rohanjanak a boltba pacalkonzervet, ásványvizet és tartós kenyeret venni, mert egyrészről nagyon sok időnk van még addig, másodsorban pedig nincs semmi értelme. Hatalmas bunkerek építésébe sem érdemes belefogni, mert kár lenne a nehezen összekuporgatott pénzünket ilyen dolgokra költeni. A megbízható forrásomtól pontosan tudom, miként fog ez a világrengető esemény lezajlani.

Amikor eljön a világvége napja, már délután érezni fogjuk, hogy valami más, nem a megszokott. A tücskök nem fognak ciripelni, na, nem azért, mert télen amúgy sem szoktak, hanem azért, mert elkezdődik a világvége-hangulat, és ezt az állatok megérzik. Ilyen állat a tücsök is. De írhattam volna bármelyik másik állatot is, mert mind csendben fog kuksolni. Csak mellékesen jegyezném meg, hogy aki erre az időpontra tervezett állatkerti kirándulást, az mondja le, mert nagyon unalmas lesz. Délutánra már az égbolt színe is változni fog – sokkal élénkebb színben tündököl majd. Lassan leszáll az est, a Földön minden élőlény elálmosodik, majd elalszik. Azt, hogy éjszaka mi fog lezajlani, senki sem fogja tudni, mert aludni fogunk, viszont reggel nagy csodálkozásunkra a bőrünk áttetsző lesz. A legnagyobb meglepetés akkor éri az emberiséget, amikor mindenki rádöbben, hogy csupán a gondolat erejével tudnak majd kommunikálni egymással. Nagy megkönnyebbülést fognak érezni, mikor észlelik, hogy az állatokkal is ugyanebben a formában tudnak majd értekezni. Végre társaloghat az ember szeretett házi kedvencével, esetleg azokkal, akikkel eddig nem voltak jó viszonyban. Elmagyarázhatják gondolatátvitellel a bagolynak, hogy arrébb huhogjon éjszaka, ezzel könnyű alváslehetőséget biztosítva számunkra. Mivel az állatok is áttetszőbbé válnak, nagyon vigyáznunk kell majd, ha erdőben, bokros, netalántán füves területeken sétálgatunk, nehogy eltapossunk egy vakondot, vagy egyéb kisméretű élőlényt.

Az áttetszőség más problémát is felvet. Vigyáznunk kell, ha autóval közlekedünk, mivel embertársaink nehezebben lesznek észrevehetőek a gyalogos átkelőknél. Persze ez csak nyári időszakban, nudista strandok közelében okoz majd problémát, ahol ruha nélkül sétálnak az emberek. Viszont hatalmas előnye is lesz az átlátszóságunknak, hiszen ezek után soha többé nem kell rászólnunk magasabb embertársainkra a moziban, vagy egyéb rendezvényeken. Ezzel a hatalmas változással az is együtt jár majd, hogy a Napból fogunk táplálkozni, vagyis onnan nyerjük majd a szükséges tápanyagot, melyre a szervezetünknek szüksége lesz.

E hatalmas változás tudatában kérem önöket, ne essenek pánikba. Mivel a nagy esemény péntekről szombatra virradóra esik, arra kérem önöket, hogy azon az estén ne legyenek ittasak, mert azzal kapcsolatban nincsenek információim, mi fog bekövetkezni ebből kifolyólag. Mindenkinek kellemes világvégét kívánok!

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára