artical session37 – deep upstairs night

artical Session#37 – 2009. szeptember 19. (szombat), 21:00 – Nádasdy-vár Pinceklub

artical37

artical session37 – deep upstairs night, beugró: 600 Ft

E havi vendégeink nem mások, mint a fővárosi drum életben immár 3 éve figyelemreméltó szerepet játszó kettős, a feltörekvő DTR+HUMAN (Deepupstairs) páros, vagyis a Deepupstairs kru.

Valószínűleg őket sem kell különösképp bemutatni senkinek, aki szereti a csontmélyig hatoló szubbasszusokat, mivel a Kultiplex-es (rip) „mélylépcsős” bulijaikkal hamar berobbantak a dob és basszus körforgásába és ismertté tették magukat és a klubestjüket is! Nem kisebb nevekkel játszottak, mint pl: Donny, Replicator, Miss Redflower, Migu,vagy Mistyfication…Legutóbb a Therapy Session-ön bizonyíthattak többek közt Panacea és a Current Value után.
Photobucket

dup1

Elsősorban a technoid drum n bass és a darkstep mellett kötelezték el magukat, de nem vetik meg a súlyos dubstep-eket,a hardcore-t és a breakbeat-et sem, továbbá a halfstep irányzat követőinek is tekinthetjük őket!
A páros ezek fényében egy kompromisszummentes szettel érkezik szeptember 19-én a pinceklubba! Az est folyamán a két vendégen kívül llkrndsz (artical) szelektálja majd kedvenceit hasonló stíluskavalkádban, mint a srácok, akik – mint a kép is mutatja – nem veszik túl komolyan magukat, így csak zene számít majd semmi más!

Ízelítőként itt egy súlyosan minimalistább dnb-ekkel tűzdelt mix Dexter aka Dtr úrtól!
Dtr minimixek:Just Easy Vol 1-2.

A napokban érkezik még 2 friss ropogós mix a srácoktól; az egyik a morcos-csúnya-gonosz hangulatot szállítja majd, a másik pedig a sújtó robbanással felérő halfstep világot próbálja majd meg átadni nekünk.

még több információ:
deepupstairs.hu,
dtr@myspace,

artical@myspace

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára