Artical Session 46. – Cybershot Night

Időpont: 2010. október 16. (szo), 21h •
Helyszín: Sárvár, Nádasdy-vár Pinceklub

artical46_fooldal

Ebben a hónapban sem maradunk el az aktuális elektronikus zenei adaggal. Az októberhavi Artical Session ezúttal a drum ‘n’ bass-re veti ismét vigyázó tekintetét, rést hagyva a dubstepnek és némi “techno”-nak is természetesen. Az összejövetel levezénylésében ezúttal is több meghívott vendég fog segédkezni, akikről következzen néhány szó a tovább olvasomra kattintva!

Az est felvezetéséért a fővárosi Soil (Subspeciments) fog gondoskodni, aki nem rég cseppent bele a törtek világába, ahonnan is egy igazi deep, nu-skool, techy-szettet rak majd warm upként elénk. A felvezetést követően a stafétát a szintén fővárosi Cybershot Crew veszi át, vagyis Igg+Rekorb. A neuro- és techy-örült páros 2007-ben debütált egy Npecht & Crossfire bulin, akkor még csak egyszemélysen, majd 2008-ban kialakult a jelenlegi Cybershot csapat. A srácok régi példaképei (pl.: Kemal, Skynet, Ed Rush & Optical, Matrix, C4C …) sokat elárulnak az általuk játszott irányzatról is. Napjainkban hangzásukat leginkább Teebee, Noisia, Phace, Misanthrop, Npecht, Mayhem, illetve Chris.Su, SKC, Mindscape és Zero Method munkássága határozza meg. Saját szavaikkal élve „Mostanság leginkább a Nyugat-európai premium future hangzás van hatással ránk”. „Élő szettjeinkre jellemző az előbb említett Nyugat-európai futurisztikus hangzás, de fellelhetők benne a klasszikus darabok mellett minimalosabb tech-zenék is, és a d’n’b-en túlmenően a 4/4, illetve a dubstep világába is bele szoktunk kóstolni.”

Az itthoni headlinerek mellett számos helyen megfordultak (Circus Maximus, Need4Speed, New City Bass …), de szerepeltek már közel 1500 ember előtt is szilveszterkor, az Almássy téren, illetve februárban a PHACE: FROM DEEP SPACE album launch buliján,
ahol a Weekandbass-es Sickboy-jal b2b-et játszottak az albumbemutatót követően. A nemzetközi színtér ismert szereplőivel (pl.: N.Phect (GER), Crossfire (BEL), Phace (GER), Silent Witness (UK), Identity (BRA), Aeph (IT) …) több alkalommal kerültek egy színpadra, hozzánk azonban először jutnak el 16-án este, amikoris a fent leírtak alapján remek bulinak nézünk elébe!

A befejezés Llkrndsz feladata lesz a Cybershot legénységét követően. Mindenkit várunk szeretettel a rendezvényre!

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára