Ajándék tárlatvezetés a Nádasdy Múzeumban egész márciusban

Újraindítja sikeres sorozatát a Nádasdy Ferenc Múzeum. Idén márciusban tíz alkalommal a múzeum munkatársai mutatják be az állandó kiállításokat. A tárlatvezetés díjmentes, csak a belépőjegyet kell megvásárolni. Minden alkalommal egy-egy kiemelt téma elsőbbséget élvez, de senki nem marad le semmiről!

NFM_tarlatvez

Jónéhány évvel ezelőtt, 2007-ben nagy sikert aratott a múzeum kezdeményezése. Minden ötödik vasárnap a belépőjegy mellé ajándék tárlatvezetésen vehettek részt vendégeink. Az idén a sárvári múzeum munkatársai márciusban újra meghívják Önöket egy másfél órás tárlatvezetésre. Minden alkalommal megmutatjuk a Nádasdy Ferenc Múzeum állandó és időszaki kiállításait. A kiemelt témák azonban azt jelentik, hogy a tárlatvezetések során mindezekről részletesebben lesz szó. A Nádasdyak története, a huszárok helytállása, a nemzeti jelképeink alakulása, az üvegek és porcelánok színes világa, a bútorok díszítései mind olyan téma, melyekről sok érdekesség mondható el.

A tárlatvezetésre nem kell külön bejelentkezni. Javasoljuk azonban, időben érkezzenek programunkra, hogy időben tudjuk elkezdeni a tárlatvezetéseket. Az aktuális témákról folyamatosan adunk hírt a múzeum honlapján.

Első alkalommal március 11-én, vasárnap 11 órakor, és ebéd után 14 órakor várjuk mindazokat, akik a Nádasdy család történetét, a vár, a város és az ország történetében játszott szerepét szeretnék megismerni. Az Önök tárlatvezetője ezen alkalommal Szibler Gábor lesz.

– tzb • nadasdymuzeum.hu –

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára