A személyi edzés volt a téma a Fürdőn szombaton

Németh Gábor, a Sárvárfürdő legfrissebben végzett személyi edzője vezette szombaton azt a beszélgetést, amelynek témája maga a személyi edzés és a hozzá kapcsolódó előnyők voltak. Élő példák illusztrálták az elmondottakat.

A személyi edzés egyáltalán nem csak az aktívan sportolók körében hasznos eszköze a test biztonságos fejlődésének, hanem azok számára is nagy a jelentősége, akik már régóta nem mozogtak, és nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá a változtatáshoz. A személyi edzés egyénre szabottan tervezve jelöli ki az utat ahhoz, hogy a legrövidebb időn belül nagy változást érjünk el.

A legjobb szemléltetés persze mindig az élő példa. Németh Gábor szakdolgozatához Schimmer Zoltánnal történő háromhónapos edzéssorozata volt az alap. A fiatalember ezidő alatt tartotta testsúlyát, de izomszerkezete teljes átalakuláson ment keresztül, átlagosan 30?40%-kal sikerült növelnie az erőnlétét, saját elmondása alapján is: mintha kicserélték volna?

Lapunk 2012 év végén zajlott életmódváltó projektjének résztvevői is igazolták a személyi edzés hatásosságát, ők ketten együtt 40 kg-tól szabadultak meg, és azóta is rendszeresen sportolnak. Saját tapasztalataikból kiemelték, hogy különösen jótékony volt az a bizalmi légkör, amely az edzéseket övezte, az edzők pedig minden mozdulat alapjait és következményeit is elmagyarázták, kialakítva így saját fejlődésük ésszerű belátással is megérthető, biztonságos rendszerét. 

A személyi edzés egyébként ? a Sárvárfürdő új akciójának hála ? most 50% kedvezménnyel vehető igénybe. Részletek itt ?

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára