A II. Sárvári Esküvő Kiállítás és Show részletes programja

Időpont: 2011. február 6. (vasárnap) • Helyszín: Sárvár, Nádasdy Ferenc Múzeum • Belépő: 500,- Ft

II_eskuvokiallitas_img00

Divatbemutató, hajshow, próbaesküvő, tombolasorsolás Kocsis Korinnával: többek közt ezek várják az érdeklődőket február 6–án, 10 és 17 óra között a Nádasdy Ferenc Múzeumban. A tavalyi nagy siker után ismét esküvő kiállításnak ad otthont Sárvár, melyre csaknem 30 kiállító jelentkezett. Részletes információk írásunkban!

A rendezvény célja, hogy a helyiek és a város környékén élők átfogó képet kapjanak a nagy nappal kapcsolatos teendőkről és a környék esküvői szolgáltatásairól, így a hosszas utánjárások helyett szinte a teljes esküvő leszervezhető ezen a napon.

A II. Sárvári Esküvő Kiállítás és Show remek alkalom a próbákra, a szolgáltatások lefoglalására, vásárlásra, sőt a legtöbb kiállító akciókkal várja a látogatókat. Az ifjú pár számos ötletet kaphat a nagy napra, és akár kedvezményes áron lefoglalhatja ruháját, összeállíthatja a menüt, és hasznos esküvői tanácsokban részesül. Ara, örömanya, de bármelyik látogató kérhet smink-és stílustanácsot, a jósnőtől pedig a jövő után érdeklődhet. Megismerhetik az érintettek az idei virág-és ékszertrendeket, ezenkívül több kiállító kóstolóval is készül. A kíváncsiskodók elsajátíthatják a lakodalomban is népszerű játékokat, majd Tóth Tamás vőfély segítségével gyakorolhatják is azokat.

A kiállítók stílusát tekintve elmondható, hogy a modern és a hagyományos esküvőre készülők is megtalálják majd számításaikat a sárvári rendezvényen.

Különlegességnek ígérkezik a próbaesküvő, amelyen bárki következmények nélkül mondhat igent választottjának. Erre már most is jelentkezhetnek a nagy napra készülődők az eskuvo@vaskarika.hu vagy amaino@amaino.hu e-mail címen, ugyanis a vállalkozó kedvűek ajándékot kapnak. Az eseményre ellátogat a tavalyi Anna-bál Szépe, a szépséges Kocsis Korinna, és a tombolasorsoláson segédkezik.

Remek alkalom ez a szórakozásra is, ezért azoknak is érdemes ellátogatni a rendezvényre, akik nem most akarják kimondani az IGEN-t, hiszen látványos programok szórakoztatják a résztvevőket, akik gyönyörködhetnek a Mira Orient hastánccsoport produkciójában és a ruhaszalonok divatbemutatóiban.

A vendégeket a Nádasdy Ferenc Bandérium délceg tagjai kísérik, akik többször is szerepet kapnak a programban.

Program:

11:00

– Látványos hivatalos megnyitó

14:00–16:00

– Divatbemutató
– Haj-show
– Hastánc
– Vőfély bemutató
– Gyertyafény-keringő
– Táncbemutató
– Próbaesküvő
– Ingyenes sminkpróba (nem csak menyasszonyoknak)

Közreműködnek:

– Nádasdy Hagyományőrző Egyesület
– Mira Orient Art hastánccsoport
– Bornemissza Kata – Miss Hastánc Hungary 2008
– Kocsis Korinna – Anna-bál Szépe, Vas Megye Szépe 2008
– Schuller Henrietta

Fővédnök:
Dr. Szijártó Valéria – Sárvár város jegyzője

A kiállítás házigazdája: Pártliné Soós Zsuzsa

Belépődíj: 500 Ft

 

A Vaskarika.hu írása a tavalyi Esküvő Kiállításról:
Félezren mondtak igent – Nagy siker volt az első Sárvári Esküvő Kiállítás!

II_eskuvokiallitas_plak

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára