A harmadik évezred zenéi a lekvárfőző üstben – AZK-JAM

2007-ben pattant ki az imprós, örömzenés JAM-est ötlete egyhelyben ülni nem tudó helyi zenészek fejéből. Az első nagysikerű JAM-sessiont még egy sárvári pubban tartották, utána helyezték át a sorozat bázisát a Nádasdy-vár pinceklubjába. Mivel a soron következő est már a 9. lesz, volt idő arra, hogy a szervezés kapcsán tapasztalatokat gyűjtsenek a házigazdák.

JAM_2010

 

Az előző évek során például sokat lendített a hangulaton, hogy tematizált örömzenés blokkok követték egymást, tavalyelőtt Michael Jackson dalaiból, tavaly a legendás ‘80-as évek zenéiből indultak ki a szabad ötletek. Idén a 2000-es évek kultusznótái vannak soron, olyan előadók közül válogatva, mint a Rammstein, Rihanna, Pink, Foo Fighters, Blur, System of a Down, Opeth és még sokan mások.

Az előkészületek, a zenészek összetrombitálása már a Facebook zárt csoportjában lezajlottak, így minden készen áll a szokásos bulihangulathoz, nagy szeretettel várjuk az érdeklődőket pénteken a Pinceklubba, a közreműködőket 19–19:30 körül, a közönséget 21 órakor.

Helyszín: Nádasdy-vár, Pinceklub
Időpont: 2012. március 9. (péntek)
Érkezés: zenészek: 19:00, közönség: 21:00-tól
A belépés a zenei közreműködőknek ingyenes.
Belépődíj a közönség számára: 500,- Ft

jam03

Facebook-esemény itt »

AZK_JAM_plakat

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára