A Chungam, a Playboy, a rúzsosok és a pékek – Rock and Roll Show Wild Tigers módra

A Wild Tigers szeptemberi évadnyitásáról azt írtuk, hogy parádés volt, és nem lesz könnyű überelni. Ha überelni nem is sikerült, a színvonal és a bulifaktor stabilan hozta a szintet december 2-án, pénteken is!

2011wildt22

A technika ördögfiókái miatt a kiírthoz képest kis csúszással indult a beígért vetítés Sárvár rock and roll múltjához kapcsolódóan, de emklékezetes fotók pörögtek zenei aláfestéssel a közelmúlt Wild Tigers-eseményeiről. Tízkor kezdődött aztán a Rouge Lips műsora. Igen, ők az a csajformáció, akik már az évnyitón is a színpad elé szegezték a férfitekinteteket a fehérnemű-bemutatójukkal, csak mára nevük is van már.

A szentpéterfai Chungam így már kellőképpen feltüzesített színpadra lépett, ezúttal mint Hungária-tribute banda. A zenekart épp az évnyitón ismerhettük és szerethettük meg először Sárváron, akkor egy elég átfogó és jó ízléssel válogatott könnyűzenei coverparádét nyomtak emlékezetes módon, meggyőző színpadi kisugárzással és hangszeres tudással. Azóta gondoltak egyet, és hipp-hopp, két hónap alatt összegyúrtak egy velős Hungária-blokkot, hogy mégjobban illeszkedjenek a Wild Tigers stíluskörnyezetébe.

2011wildt12

A csapat annyi bájt és – az őszinte örömzenélésből fakadó – jókedvet áraszt magából, hogy minden további nélkül elnézhető Kovács András frontember néhány kandesze, vagy szövegkönyvbe-pislantása. Az összkép így is ütött jókorát, a közönség vette is a lapot, a Limbóhintót kétszer is el kellett nyomniuk, hogy tényleg mindenki kipróbálhassa, átfér-e a léc alatt. A Chungam egy nagy pluszjel, rendkívül szimpatikusak, minden reményünk, hogy látjuk még őket Sárváron!

2011wildt61

Az átszerelés előtt a Rouge Lips ismét a deszkákra lépett, pezsgős, dohányzóasztalos, tollboás koreográfia vonzotta be a sóvárgó jampikat a színpad elé. A házigazda Seaside Bakery hozta aztán a kötelezőt. A jólismert, kellemes, és sajátos countrybilly számaik közé olykor befigyelt egy Straycats cover is, de a fő változást a múltkori koncerthez képest az adta, hogy csere történt dobos fronton. Sertély Sanyi sajnos kiszállt a pékségből, helyére pedig a chungamos Jánny Zoli ült. A közönségénekeltetéstől a bőgőpörgetésig és a fekvegitározásig sok minden történt az ekkor már tetőpontjára hágó estén.

Levezetésképp hajnalig tartó rock and roll slágerözön és tánc zárta a show-t, elbúcsúzott Playboy is, aki kitartóan szpíkelte végig a bulit, és aki valódi nevéről csak annyit mondott, hogy ha elmondaná, minden jelenlévőt meg kellene hogy öljön. Mardtunk is ennyiben, jókedvvel táncolva át a pénteket szombatba.

 

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára