A Broadway titkai

Csütörtök este összegyűlt a várban Sárvár egy kis része. Bár hűvös volt, szemerkélt az eső, megtiszteltük Karcsiékat a jelenlétünkkel. És nem is bántuk meg.

broadway1

Jó volt látni a sok munka és gyakorlás eredményét. Bogi, Szimi, Karcsi és a többi szereplő hosszú hónapokon át próbáltak a Tinódi dísztermében, hogy megszülethessen ez a darab. Egyik nap együtt töltöttem pár órát Szimiékkel. Zenét hallgattak, persze musicalt. Egyszer csak Bogi odaszólt Karcsinak: ?Tegyük be ezt is a darabba!?. És így is lett. A lista egyre bővült, végül megszületett, a már ismert válogatás: Jézus Krisztus Szupersztár, Mozart!, Fame, Elisabeth, Rómeó és Júlia, Jekyl és Hide, Az Operaház fantomja.

Nagy feladat volt a három főszereplőnek levezetni az egész előadást. Egyik percről a másikra változtak át Capuletnéből Jekyllé, Júdásból Mozarttá. Sok munka volt a darabban, rengeteg idő, fáradozás. És megcsinálták. Létrehoztak egy színvonalas gálát. Bár az este nem a profi színjátszásról szólt. Voltak bakik, technikai hibák, mégis minden elismerés a csoportnak. A színpadról lesütött a színházszeretetük, igazán beleélték magukat a szerepükbe, nemcsak elénekelték a dalokat. Elérték, hogy végigdideregjük ezt a pár órát a várudvaron. Gratulálunk nekik!:)

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára