„Lehet, hogy tíz év múlva állatorvos leszek…”– a Láthatatlan Sárvár interjúja Kovács András Péter humoristával

A Sárvári Dumaszínház már rendszeresen jelentkezik programokkal. Lehetőségünk nyílt faggatni kicsit Kovács András Pétert, a standup műfaj egyik kulcsszereplőjét. A Láthatatlan Sárvár kisinterjúja következik. – Kémeink azt jelentették, hogy 16 éves korodig pap akartál lenni. Elképzelhető, hogy a vasárnapi szentmisék hangulati megújítójától fosztottad meg az egyházat azzal, hogy végül másként alakult?

Változás a májusi Sárvári Dumaszínház műsorában

Technikai okokra hivatkozva változást jelentettek be a szervezők a májusi Sárvári Dumaszínház műsorában! Az eredetileg május 25-ére tervezett standup-est június 19-ére tolódott, más a helyszínen és az egyik fellépő is.  Az új helyszín, a sárvári Park Inn Hotel, ahol Badár Sándor és Hadházi László humoristák lépnek fel 2013 június 19-én (szerdán) 19:00

“Én a közönség nevetéséből dolgozom…”– a Láthatatlan Sárvár interjúja Kőhalmi Zoltán humoristával

Az újrainduló sárvári Dumaszínház első előadásán 2013. március 9-én Dombóvári Istvánt és Kőhalmi Zoltánt hallhatta a nagyérdemű. A mintegy másfél órás stand-up comedy után Kőhalmit faggattuk a humorista élet rejtelmeiről. A 36 éves építész (akivel tanárai megígértették, hogy sosem fog elhelyezkedni a szakmájában, amikor 10 év után végzett a BME-n)