Sárváron játszik a Debbie Davies Trio (USA)

Dátum: 2011. november 11., kezdés: 19:00
Helyszín: Sárvár, Tinódi Gimnázium díszterme
Belépődíj: 1500,- HUF

debbie_trio_610

DEBBIE DAVIES – gitár, ének

debbie_610

Debbie Davies Los Angelesben nőtt fel a múlt évszázad 60-as éveiben. 1984-től szólógitáros a Maggie Mayall and the Cadillacs női együttesben. 1988-tól három évig Albert Collins Icebreakers együttesének vezető gitárosa. Közreműködött John Mayall 1990-es „A Sense of Place” albumán és Albert Collins 1991-es, Grammy-jelölt „Point Blank” lemezén. 1997-ben és 2010-ben az USA-ban elnyerte a Blues Music Awards-díjat, amelyre tíz alkalommal jelölték.

DEBBIE DAVIES a világhálón:

http://www.debbiedavies.com

http://myspace.com/debbiedavies


JOE FONDA – basszusgitár

fonda_610

Blues zenészként öt évig turnézott a Sweet Daddy Cool Breeze-zel. Mint nemzetközileg elismert dzsesszzenész, saját együttesével bejárta az Egyesült Államokat és Európát. Fellépett többek között Archie Sheppel, Leo Smith-szel, Dave Douglas-szel, Anthony Braxtonnal. 2010-ben nagy sikerű koncertet adott a sárvári Nádasdy-várban a Mussilami együttessel. Ugyanitt lép fel 2011.november 30-án a Conference Call együttessel.

JOE FONDA a világhálón:

http://joefonda.com/

http://myspace.com/joefonda


EMIL GROSS – dobok, ütőhangszerek

emil_610

A 22-éves dobos új fuvallatott hozott Ausztria zenei életébe. Otthonosan mozog a funk, a rock, a dzsessz és az avantgarde zenei műfajokban. Sárváron nagy sikerrel szerepelt a marokkói Atlas Austria Express-szel, a Trio Generations-szel és legutóbb az Electric Blues Circus-szal.

EMIL GROSS a világhálón:

http://myspace.com/emiliogotthesticks

http://myspace.com/triogenerations

http://myspace.com/nakedvibrations


Facebook-esemény itt »

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára