AZK – Lost Dreams, Atakám, Angry Buddha koncertek

Időpont: 2012. április 20. (pé), 21h • Helyszín: Sárvár, Nádasdy-vár Pinceklub • Belépő: 1000,- Ft

angry_2012

Baselből, Svájcból jár vissza hozzánk az AZK-ba az Angry Buddha nevű zenekarjelenség. A srácok nem csak hogy rendkívül egyedi és kimunkált muzsikát csinálnak, ráadásul ízlésesen ütős arculatba csomagolva, hanem egyenesen imádják Sárvárt és a sárváriakat. Koncertjükön az általuk felkért helyi vendégek, a Lost Dreams és az Atakám lesznek a vendégek.


Lost Dreams (Sárvár, Répcelak) – a zenekar a Facebookon

„…A srácok muzsikája valahol a heavy és a thrash metal határán mozog a műfajok magyaros ízeivel fűszerezve. A ritmusszekció nagyon erős és megbízható, a sárvári Csizmadia Gábor a banda legfiatalabb tagjaként húzza a bőgőt, Chlebik Laci pedig olyan vehemenciával és tudatossággal dobol, ami nem mindennapi az amatőr szcénában. A magyar nyelvű szövegek hangsúlyaira folyamatosan rímel a lábdob, a gitárriffek vaskosak, úgy szaggatnak, mint a ’90-es évek nagy úttörőinél, leginkább az Akela hatása kitapintható.

A Lost Dreams legnagyobb érdeme az a sugárzó tisztelet, amellyel a metal muzsika felé viseltetnek. Ez teszi puritán és karakán módon hitelessé, amit csinálnak. Ahogy az Akela esetében, náluk is azt érzem, azzal az egyszerű, komplikációktól mentes hozzállással csinálnak nagyszerű dolgot, amely nem világmegváltásra törekszik, csak keményen kipakolják, amijük van.…” – Láthatatlan Sárvár


Atakám (Sárvár) 

Az Atakám neve Sárváron és környékén már ismert. Alázattal és hitellel játsszák a Black Sabbath ismert és kevésbé ismert zenéit, elsősorban – de nem kizárólag – a Dio-korszakból. Szabó Kriszti énekesnő természetes, erőteljes hangja kimozdítja a dalokat a megszokott környezetükből, és újraértelmezi őket. Fennállásuk óta először fogtak saját dal szerzésébe, amelynek már lázasan zajlanak a próbái.

nyarej2011_51

A felállás:

Szabó Krisztina – billentyű, ének
Szarka Sándor – basszusgitár (ex-95-ös körzet, ex-Smith and Wesson, ex-Fusion Point, Konkoly)
Molnár Sándor „Saci” – gitár (ex-95-ös körzet, ex-Smith and Wesson, ex-Fusion Point, Konkoly)
Horváth István „Jandó” – dobok (ex-Dandies, ex-A Gátnál)


Angry Buddha (Basel, Svájc) – A zenekar honlapja

Baselből, Svájcból jár vissza hozzánk az AZK-ba az Angry Buddha nevű zenekarjelenség. A srácok nem csak hogy rendkívül egyedi és kimunkált muzsikát csinálnak, ráadásul ízlésesen ütős arculatba csomagolva, hanem egyenesen imádják Sárvárt és a sárváriakat.

nyarej2011_85

Utoljára az AZK-Nyáréjfesztiválon adtak nagyszerű koncertet, amelynek beharangozóvideója így nézett ki:

Angry Buddha a weben »


Tudjunk egymásról! Jelöld vissza a részvételed a Facebookon itt:

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára